Home / Rheden / Kampioenen!

Kampioenen!

RHEDEN – Rheden C3 werd niet alleen vorig najaar kampioen, maar sleepte onlangs ook het voorjaarskampioenschap binnen. Bij de laatste wedstrijd was Rheden door verlies van de concurrenten niet meer in te halen, maar toch werd dit duel tegen EDS C1 nog met 3-2 afgesloten. Helaas moest Kars van der Linden 5 minuten voor tijd het veld per brancard verlaten met een zweepslag. Na het fluitsignaal was er een daverend applaus, vuurwerk en een feestje in de kantine. VV Rheden is trots op de prestaties van Chris Strookman, Sander van Eekelen, Maarten Berendsen, Morris Engelsman, Kars van der Linden, Daan Boelman, Tim Jansen, Rayvano Smaling, Robin Bochoven, Kyran Hugen, Yamen Baroudi, Tom Boekhorst, inclusief trainers Jan Strookman en Berry Bochoven en leider: René Berendsen – foto: Rianne Berendsen

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.