Home / Dieren / Van Asselt Schilderwerken in Dieren maakt doorstart

Van Asselt Schilderwerken in Dieren maakt doorstart

DIEREN – Van Asselt Schilderwerken in Dieren maakt een doorstart en gaat verder onder de naam Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud B.V. Er zijn verschillende gesprekken geweest met Schildersbedrijf Derksen uit Andelst. De twee schildersbedrijven zullen nauw met elkaar gaan samenwerken.

Het schilderend personeel van het failliete Van Asselt Schilderwerken zal zoveel mogelijk worden ingezet in de doorstart van Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud B.V.

Voormalig directeur Jan van Asselt blijft betrokken om de doorstart in goede banen te leiden. “Door een samenloop van omstandigheden was een faillissement onvermijdelijk. Er zijn goede gesprekken geweest en ik heb weer vertrouwen in de toekomst van het bedrijf. We blijven gevestigd aan de Rinaldostraat 3 in Dieren,” aldus Jan van Asselt.
De directie zal komen te liggen bij Stijn Agelink ondersteund door Jan van Asselt en Wim Derksen.

Van Asselt Schilderwerken heeft een rijke historie en staat in de regio bekend als een betrouwbaar bedrijf dat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit. "Samen met het deskundig team dat jarenlang voor Van Asselt Schilderwerken heeft gewerkt hopen wij u, ook in de toekomst, te mogen blijven voorzien van service en kwaliteit", aldus Jan van Asselt en Stijn Agelink

www.asselt-schilders.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.