Home / Brummen / RKJK terug van Expeditie

RKJK terug van Expeditie

BRUMMEN – Het RKJK uit Brummen ging tijdens het pinksterweekend alweer voor de 43e keer op jongerenkamp in de bossen van Zeddam. Vrijdagavond begon om 18.30 uur de reis voor de oudere kinderen op de fiets naar het kamp. Een uur later startte het kamp ook voor de kinderen die met de auto naar het bos werden gebracht. Dit jaar gingen zij op Expeditie Kraamskuil.

Het werd een weekend vol spelletjes en activiteiten. Vrijdagavond stonden al een bingo en smokkelspel op het programma. Zoals gebruikelijk bleef het de eerste nacht nog lang onrustig in het kamp. Desondanks zat iedereen de volgende morgen weer vroeg aan het ontbijt. Na het ontbijt volgde een spellencircuit en ’s Mmddags toog de hele groep richting het centrum van Zeddam voor een vossenjacht. De dag werd afgesloten met een spooktocht, die vol spanning werd gelopen.
De zondag stond in het teken van de ‘lange tocht’. Tijdens deze tocht konden sleutels verdiend worden om aan het einde een kluisje te openen. Onderweg was het echter uitkijken geblazen voor de rovers die deze sleutels probeerden te ontfutselen. ’s Avonds galmden de klanken van de bonte avond en de afsluitende disco weer door het bos tot in de late uurtjes.
Met de maandag brak alweer de laatste dag van het kamp aan. Na het ontbijt volgde een fototocht, waarna de kinderen te fiets of per auto weer terug gingen naar Brummen.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.