Home / Brummen / InBetween op Tolzicht

InBetween op Tolzicht

BRUMMEN – Van de drie Brummense optredens heeft gemengd koor InBetween er twee achter de rug. Na een frisse start op de vrijdagavond van het Pinksterweekend volgde op 18 mei een hartverwarmend optreden op Tolzicht in Brummen. InBetween had een programma op maat gemaakt. Herkenbare, Nederlandse liedjes werden gevolgd door mooie luisterliedjes en filmmuziek. Voor een stukje interactie had InBetween speciaal voor dit optreden twee liedjes van het repertoire van het Tolzichtkoor ingestudeerd: De Vrolijke Jager en Sierra. Er werd enthousiast meegezongen, zeker bij de toegift. De zang werd afgewisseld met verschillende gedichtjes, sommige in het dialect uit deze streek, geschreven door Martha Beker – Schuite uit Hall.
Een speciaal optreden was het laatste liedje voor de pauze, gezongen door Dolph Slijkhuis onder pianobegeleiding van dirigente Tatiana Laryna. Deze oud-Brummenaar op leeftijd woont met zijn vrouw Anne in Melbourne, Australië, en voor een aantal maanden op bezoek in Nederland. InBetween heeft genoten van een mooie muzikale avond en hoopt snel weer op Tolzicht terug te komen.

secr.inbetween@gmail.com

 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.