Home / Eerbeek / Scouts Tapawingo verhuizen

Scouts Tapawingo verhuizen

EERBEEK – De scouts van Scouting Tapawingo Eerbeek verhuizen binnenkort vanaf de Doonweg naar een nieuwe locatie op het sportpark aan de Veldkantweg. Zij nemen daar het vrijgekomen oude gebouw van de gefuseerde korfbalvereniging Mélynas over.

De scouts zijn erg enthousiast over de nieuwe locatie en accommodatie. Deze bieden hen namelijk ontzettend veel mogelijkheden. Midden in het Eerbeekse verenigingsleven kunnen zij naar hartenlust het scoutingspel spelen. Het ruime terrein is geschikt voor verschillende spellen, maar ook voor outdoor activiteiten als koken, het bouwen van een stormbaan en hout hakken. Daarnaast kunnen de scouts naar hartenlust bosspelen doen in het Boskobuspark en staan de scouts zo midden op de Veluwezoom voor een speurtocht.

De scouts gaan de komende maanden aan de slag met de verbouwing van de locatie. De vier kleedkamers worden samengevoegd tot twee spellokalen, er worden extra ramen geplaatst en de sanitaire voorzieningen zullen worden aangepast. Daarnaast zullen de bergingen worden verbouwd zodat de scouts daar hun touwen, klimspullen, tonnen, palen en andere materialen op kunnen slaan.
Als alles goed gaat, zullen de in september het nieuwe scoutingseizoen aanvangen in het nieuwe onderkomen. Geïnteresseerden kunnen op de website van Tapawingo, www.tapawingo.nl, op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of zich aanmelden om een handje te helpen. Alle extra hulp is namelijk van harte welkom.

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.