Home / Angerlo / Succesvol 123Inkt.nl toernooi voor de C-pupillen

Succesvol 123Inkt.nl toernooi voor de C-pupillen

ANGERLO – Een succesvolle en sportieve dag, zo mag het 123Inkt.nl toernooi getypeerd worden. 24 C-teams, waarvan 123inkt.nl hoofdsponsor is, kwamen onlangs uit het hele land met auto of bus om te strijden om de hoogste plek in de poule. 123Inkt.nl heeft Angerlo Vooruit dit jaar uitgekozen als locatie voor het C-toernooi.

De toernooicommissie bestaande uit Carine Staring, Peter Engelsman, Dirk Willem Tiecken, Bert Warmelink, Harold Smulders, René Lamers, Daan Eulink, Tim Lammertse, Henk Kolzer en Willem Strabbing hebben in korte tijd veel werk verricht. Arjan heeft de narrowcasting aangepast, geheel in het teken van dit toernooi. De samenwerking met Marco Chech en Danny van Loon van 123Inkt.nl verliep optimaal. Zij hebben ook nog gezorgd dat de Dakar raceauto van Tom Coronel op het terrein stond. Deze auto trok veel bekijks van de pupillen. Om al deze junioren te kunnen huisvesten, had de andere grote sponsor, Rotra, vijf laadcabines op het terrein gezet die fungeerden als kleedruimtes. De jongens van C.V. De Sjefkes hebben gezorgd voor gezellige muziek. Tussen de wedstrijden door konden de junioren schieten op een cartridge en door het alom bekende doek met gaten. Hier vielen ook prijzen mee te winnen. Alle prijzen waren beschikbaar gesteld door 123Inkt.nl.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.