Home / Dieren / Sloopwerkzaamheden Traverse van start

Sloopwerkzaamheden Traverse van start

DIEREN – Een aantal gebouwen in en om de Spoorstraat in Dieren worden in de week van 23 mei gesloopt en verbouwd door de firma Putman. De komende periode gaat deze locatie dienen als ketenpark voor de aannemers van Traverse Dieren, het projectkantoor en het toekomstige informatiecentrum voor publiek.

Het pand waar voorheen Freriks Brocante was gevestigd en het pand aan de Vingerhoed 1 worden gesloopt. Op die plaatsen komt het ketenpark van de aannemer Combinatie Traverse Dieren met een bijbehorend aantal parkeerplaatsen. Het voormalige bankgebouw en het pand van Barisoft (hoek Spoorstraat) worden grondig verbouwd en geschikt gemaakt voor een projectkantoor en een informatiecentrum.

De panden die grenzen aan de Burgemeester de Bruinstraat zijn het eerst aan de beurt, de Vingerhoed 1 volgt zo spoedig mogelijk daarna. Om plaats te kunnen maken, dient een aantal van de nog aanwezige bomen gekapt worden. Zijn de panden weg, dan wordt het voorterrein geschikt gemaakt voor parkeren en een toegang naar de woningen aan de Burgemeester de Bruinstraat 66 en Spoorstraat 54 en wordt het terrein verder ingericht. Met omwonenden zijn afspraken gemaakt over de gang van zaken tijdens de verbouwing en het voorkomen van schade en hinder.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.