Home / Eerbeek / Papierdorpers-comité Eerbeek heeft zijn beslag

Papierdorpers-comité Eerbeek heeft zijn beslag

EERBEEK – Het is initiatiefnemer Bruno de Vries gelukt om binnen zeer korte tijd het Papierdorpers-comité te vormen. Dit, om te komen tot realisatie van een kunstwerk in een van de Eerbeekse centra. Het is volgens De Vries een spontaan team geworden van vijf fervente Eerbeek-mensen.

"Spontane bestuurders, zonder notariële stichtingen enzovoort. Het moet ook kunnen zonder al die poespas. Als het maar maatschappelijk is”, zegt De Vries enthousiast. Hij is bijzonder blij dat het hem is gelukt om binnen een paar dagen dit team voltallig te krijgen met daarnaast nog een soort van aanbevelingsteam. Het Papierdorpers-comité bestaat nu uit: Bruno de Vries, ex-freelance journalist van de Stentor en Regiobode. Sinds 26 april Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij was 33 jaar in dienst bij o.a. VPE (Verenigde papierfabrieken Eerbeek), later Mayr Melnhof. Alice Weltevreden: voorzitter Ondernemersvereniging Eerbeek (OVE). Heeft zitting in diverse commissies. Johan van Zadelhoff: horeca-eigenaar/historische oliemolen. Lid in de Orde van Oranje Nassau en groot Eerbeek-kenner met een goed werkend netwerk. Berend Klok: Raadslid Dorpsraad Eerbeek-Hall en werkzaam bij Rijkswaterstaat. Jan-Willem Bommeljé: Boekhandel, toerisme en evenementen. Afgestudeerd in Bedrijfskunde.

Naast dit team zijn er drie mensen die dit Papierdorpers-comité van harte aanbevelen. Dit zijn: Burgemeester van Brummen, Alex van Hedel. Wethouder van toerisme en cultuur: Luuk Tuiten. Paul Sanders: Eerbeek-kenner bij uitstek en papierindustrieel in ruste. Lid in de Orde van Oranje Nassau.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.