Home / Rheden / Team PA ook dit jaar actief tijdens de Alpe d’HuZes

Team PA ook dit jaar actief tijdens de Alpe d’HuZes

RHEDEN – Met de deelname aan de Alpe d’HuZes dit jaar wordt het totaal van zes deelnames op rij gevierd. In alles rond de Alpe d’HuZes staat het getal zes centraal. Daarom dit jaar voor het team PA uit Rheden een bijzonder jaar. Team PA heeft de afgelopen zes jaren in een wisselende samenstelling deelgenomen aan dit unieke evenement. Dit jaar bestaat het team uit vijf teamleden. In totaal heeft Team PA tot en met 2015 een bedrag van 137.000 euro gedoneerd aan Alpe d’HuZes. Dit jaar verwacht zij dit bedrag met 10.000 euro te kunnen aanvullen.

Alpe d’HuZes is de grootste particuliere inzamelingsactie voor het KWF. Met dit geld worden diverse projecten gesubsidieerd die tot doel hebben de ziekte kanker te verbannen als dodelijke ziekte en om te vormen tot een ziekte waarmee wij mensen goed, gelukkig en gezond kunnen leven. Vandaag de dag krijgt nog steeds een op de drie Nederlanders kanker. Mede door de invloedrijke projecten van het KWF genezen er elke dag meer mensen die getroffen zijn door deze ingrijpende ziekte.

In directe samenwerking met de stichting Posbank 6 X 6 heeft de Giro dit jaar centraal gestaan in de acties die zijn ontplooit. Naast de verkoop van paasbroden , individuele donaties en sponsoring staat de Roze Seat Ibiza en lotenverkoop centraal in de fondswerving. De reactie op de Roze Seat Ibiza, een idee van Creatieve Partner uit Rheden, is bovenverwachting groot. Er zijn nog steeds bedrijven die hun logo toegevoegd willen zien aan de vele logo’s die al zijn aangebracht. Ook de verloting loopt voorspoedig. Er komen nog een aantal momenten waarop men in het bezit kan komen van een lot: 29 mei tijdens de jaarmarkt en 18 juni tijdens het Schaapscheerdersfeest. Op deze dag zal tevens de trekking plaatsvinden. De gelukkige winnaar komt in het bezit van een prachtige damesfiets die is aangeboden door Goossens Raceshop Velp.

Donderdag 2 juni om 04:30 uur staan de renners van Team PA aan de startlijn om met hun eerste beklimming te beginnen. Elke beklimming bestaat uit een gevecht met de zwaartekracht over een afstand van 12,3 kilometer. Er worden met een gemiddeld stijgingspercentage van 9,2 procent 1130 hoogtemeters overwonnen. Dit jaar is ook TV Gelderland aanwezig die live verslag zal dan van dit unieke evenement.

Martin de Vries, tel. 06 – 46413183
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.