Home / Drempt / C1 HC’03 kampioen

C1 HC’03 kampioen

DREMPT – De C1 van HC’03 is winnaar geworden van de KNVB beker regio oost. In deze spannende finale die gespeeld werd in Hengelo op het veld van Tubantia werd medefinalist Sportclub Overdinkel met 4-0 verslagen. Bij de rust was de stand nog 1-0 en toen halverwege de tweede helft de 2-0 gescoord werd, was de ban gebroken. Uiteindelijk werd het 4-0 en kon de grote beker mee naar huis genomen worden. – Foto Marjon Gaikhorst.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.