Home / Doesburg / E1 SC Doesburg kampioen

E1 SC Doesburg kampioen

DOESBURG – Zaterdag 14 mei is de E1 van SC Doesburg in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen thuis kampioen geworden door een overwinning op de E3 van VIOD. Veel mensen waren komen kijken hoe de E1 probeerde het kampioenschap in de tweede klasse binnen te halen. In de lastige wedstrijd, waar veel met passie gespeeld werd, lukte het wel degelijk. Na 2-0 voorsprong werd het toch nog kort voor rust 2-2. Na de rust waren de zenuwen meer onder controle en werd het uiteindelijk 6-2. Het kampioenschap was binnen en het feest kon beginnen. In de polonaise kwamen de teamleden de kantine in en daar werden ze opgewacht door alle fans. Ze werden gehuldigd en er werden bekers, shirts en taart overhandigd. Na de zomer gaat het hele team door als D spelers en zullen ze op het grote veld te bewonderen zijn.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.