Home / Klarenbeek / Kampioenen!

Kampioenen!

KLARENBEEK – Ze hadden eigenlijk niet verwacht nog kampioen te worden, de pupillen van Klarenbeek E1. In opperste concentratie speelden zij hun laatste wedstrijd tegen Eerbeekse Boys E1, maar het kampioenschap hing af van de wedstrijd van de enige overgebleven concurrent CSV Apeldoorn. En dat die ploeg nou net met een 5-0 naar huis werd gestuurd door Veluwezoom E2, dat had niemand durven dromen. Het was dan ook moeilijk te geloven. Een collega van de vader van Tim is per fiets naar het clubhuis van Veluwezoom gestuurd om het verlies van Apeldoorn en daarmee het kampioenschap te bevestigen. Toen dat eenmaal was gebeurd, kon het dak eraf en werd het kampioenschap uitbundig gevierd met kinderchampagne, emotionele ouders, patat en ijs.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.