Home / Drempt / HC’03 B1 pakt de dubbel

HC’03 B1 pakt de dubbel

DREMPT – De B1 van HC’03 pakt, na eerder al overtuigend kampioen te zijn geworden, ook de KNVB-beker in de regio Oost. Afgelopen zaterdag was de climax van het seizoen. De spelers en begeleiders waren er klaar voor om het seizoen in stijl af te sluiten door het winnen van de KNVB beker.
De wedstrijd werd gespeelt op het complex van Tubantia in Hengelo Overijssel. De massaal toegestroomde supporters van zowel HC’03 als van onze tegenstanders uit Enter zorgde voor een mooie sfeer. De wedstrijd begon om 13.00 uur en het bleek al snel dat we erg aan elkaar gewaagd waren. In de eerste helft waren er voor beide teams kansen, maar die werden niet benut. In de tweede helft kwam HC’03 sterk uit de startblokken en scoorde al snel. Helaas wisten ze het overwicht wat toen ontstond niet verder uit te bouwen en bleef het tot de laatste minuut erg spannend. Uiteindelijk was er de verdiende 1-0 winst en konden ze de beker in ontvangst nemen.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.