Home / Doesburg / Sjors Sportief Doesburg gaat door

Sjors Sportief Doesburg gaat door

DOESBURG – Sjors Sportief en Sjors Creatief lieten dit schooljaar 450 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen de gemeente. In dit project van 0313 Doesburg en Doesburg Beweegt krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle (sport)aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om een structurele deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben zij alle aanbieders nodig. Alle activiteiten worden uiteindelijk geplaatst in een wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje wordt in september op alle basisscholen in de gemeente Doesburg verspreid. Kennismakingsactiviteiten kunnen gemeld worden via www.actiefindoesburg.nl.

ward@doesburgbeweegt.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.