Home / Brummen / Fantastische schoolsportdag

Fantastische schoolsportdag

BRUMMEN – Alle kinderen uit groep zes tot en met acht uit Brummen, Leuvenheim, Hall en Empe deden vorige week weer mee aan de sportschooldag. Zij kregen een geweldig afwisselend programma voorgeschoteld. De opzet, net als andere jaren, bleef een goede formule. Alle kinderen kwamen zo in aanraking met de vele verschillende sporten binnen de gemeente.
Groep acht ging, onder begeleiding van leerkrachten en ouders, in groepjes op de fiets door Brummen voor golf, kegelen, judo, mountainbiken en fitnessen. Groep zeven bleef op sportcomplex de Hazenberg en ging tennissen, hockeyen, voetballen, slagballen, trefballen en beachvolleyballen. Groep zes kreeg van weer andere verenigingen een clinic. Zij kregen korfbal, gymnastiek, dammen, slagbal, trefbal en kung fu.
Gymleerkracht Han Lebbink, die deze dag al jaren organiseert, kijkt terug op een geslaagde dag: “Geweldig natuurlijk dat zoveel sportverenigingen, ouders en leerkrachten met hun enthousiaste bijdrage dit mogelijk maken. En dan ook nog eens heerlijk weer, we kijken alweer uit naar volgend jaar”.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.