Home / Eerbeek / AfscheidsHuis Eerbeek: even voorstellen

AfscheidsHuis Eerbeek: even voorstellen

EERBEEK – Goede wijn behoeft geen krans en zo is het eigenlijk ook met uitvaartonderneming [mooi] afscheid van Nicole van den Bos. Nicole richtte in 2012 deze uitvaartonderneming op in Apeldoorn. Amper 3,5 jaar later opende ze het op 19 maart 2016 het nieuwe AfscheidsHuis in Eerbeek.

"We hebben het uitvaartcentrum helemaal ingericht in onze eigen sfeer en stijl”, vertelt Nicole, die precies weet wat gastvrijheid in uitvaartopzicht inhoudt. Alles is tot in de puntjes verzorgd. "We hebben een 24-uurs kamer ingericht, waar nabestaanden de sleutel van krijgen, zodat zij op elk gewenst moment bij hun dierbare kunnen zijn. We hebben voor het pand een beheerder aangesteld in de persoon van Joke Reinders. We zijn altijd zeven dagen per week bereikbaar."
“In de afgelopen vier weken hebben we al zeven families van dienst kunnen zijn en hebben zij bij ons hun dierbaren opgebaard. Tevens heeft al een uitvaartplechtigheid en een aantal condoleances plaatsgevonden. Het is duidelijk dat we voorzien in een behoefte”.
Wilt u het AfscheidsHuis eens van binnen bekijken? Neem dan contact op via 0313 – 41 00 55. Ze heten u van harte welkom. Meer informatie op: www.afscheidshuis-eerbeek.nl.
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.