Home / Velp / Focus Optiek winnaar in Opticienbranche

Focus Optiek winnaar in Opticienbranche

VELP – Focus Optiek by Polman Opticiens, is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Opticienbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. "Focus Optiek weet haar grote kennis van brillen, contactlenzen en hoortoestellen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid."

Bij Focus Optiek vindt de klant alles onder één dak, van deskundige oogmeting, nauwkeurige contactlens- aanpassing, bril- en glasadvies tot een gewaarborgde nazorg. Bij de onderneming werken uitsluitend gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en audiciens. Polman Opticiens is opgericht in 1995 en heeft vestigingen in Velp, Elst, Oosterbeek en Huissen. Het bedrijf telt ruim 20 medewerkers.
De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Focus Optiek een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. "Innovatie is het sleutelwoord bij Focus Optiek, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. De onderneming staat bekend als een betrouwbare, meedenkende partner die breed kan adviseren omtrent optiek."

Alles draait om de klant en de te leveren kwaliteit. Communicatief worden geregeld out-of-the-box acties georganiseerd om klanten naar de winkel te trekken. Bijvoorbeeld door nauwe banden met scholen en sportverenigingen. De selectie van Vitesse bijvoorbeeld, of de Nederlandse Atletiek Unie. Ook ondernemingen in de transportsector worden proactief benaderd. Een goed zicht verhoogt immers de verkeersveiligheid en verlaagt de kosten voor de ondernemingen. In de regio Arnhem is Focus Optiek inmiddels uitgegroeid tot een begrip. "De ondernemer en zijn team ademen passie. Het vak stroomt door de aderen en alles is gericht op maximaal tevreden klanten. Focus Optiek kent geen tweede in Nederland, dat is zeker. Er zijn wel andere goede opticiens, maar dit bedrijf vormt de benchmark!", stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.
De onderneming excelleert op kennis en kunde, maar heeft dan ook meer dan 300 jaar ervaring in huis. Diverse exclusieve topleveranciers herkennen dit en werken met Focus Optiek als exclusieve vertegenwoordiger. Maar ook de consument kan hier terecht en krijgt dezelfde behandeling. Service wordt met hoofdletters geschreven.

"Focus Optiek is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een vakspecialist. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. De terechte branchewinnaar, maar wellicht ook hoge ogen gooiend voor de subaward Best in Retail!", aldus de Nominatiecommissie.

www.polmanopticiens.nl
 

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.