Home / Velp / Ollie Baby- en kinderkleding

Ollie Baby- en kinderkleding

VELP – Baby- en kinderkledingwinkel Ollie aan de Oranjestraat 14 in Velp wordt met veel passie en plezier gerund door eigenaresse Mirjam Oldenmenger. De zaak is al 22 jaar in Velp gevestigd. Vorig jaar november nam Mirjam het stokje over van de familie Groen.

“Begin dit jaar heb ik de winkel wat opgefrist met een nieuw interieur en een andere indeling”, vertelt Mirjam. “Maar ik vind het belangrijk te vermelden dat ik met de vertrouwde merken van Ollie blijf werken”. Dat zijn onder andere Feetje, Blue Seven en Tom-Du. Ollie is de enige winkel in heel Nederland die het merk Tom-Du verkoopt. Het merk wordt verder via consulenten bij mensen thuis verkocht. Daarom komen veel klanten van ver speciaal naar Velp.
De collectie is aangevuld met het merk nOeser voor baby’s. “Deze kleding wordt gemaakt van biologisch katoen. Kenmerkend zijn andere kleuren en bijzondere printen”. Een ander nieuw merk bij Ollie is Chaos and Order. Dit merk is erg kleurrijk. De kleuren worden goed met elkaar gecombineerd in diverse printen. “Leuk aan de twee nieuwe merken vind ik dat het puur Nederlandse merken zijn”, aldus Mirjam.
Bij Ollie kan men verder terecht voor thermoleggings, maillots, babyschoentjes, sokken en kraamcadeautjes. “Ik kocht zelf altijd mijn kraamcadeaus bij Ollie. De vorige eigenaren ken ik goed. Ik stond zelf af en toe al in de winkel als de vorige eigenaren met vakantie waren. Zij hebben mij ook fantastisch begeleid met de overname van de zaak”.
Ollie Baby- en kinderkleding is van dinsdag tot en met zaterdag geopend, doordeweeks van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Houd de Facebookpagina goed in de gaten voor leuke nieuwtjes en de nieuwste collecties. – Foto Lotte Bienias.

www.ollie-velp.nl
 

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.