Home / Dieren / Barisoft met nieuwe eigenaar door als IT Gelderland

Barisoft met nieuwe eigenaar door als IT Gelderland

DIEREN – Een nieuwe eigenaar, een nieuwe uitstraling en de vertrouwde service. Rick van Engelenhoven heeft IT-bedrijf Barisoft in Dieren per 1 maart overgenomen van Ben Baris en gaat verder onder de nieuwe naam IT Gelderland.

“Voor bestaande klanten verandert er niets”, zegt Rick van Engelenhoven op zijn nieuwe werkplek. “We werken met dezelfde mensen en de vertrouwde goede dienstverlening blijft. De meest opvallende verandering is het uiterlijk van ons pand aan de Wilhelminaweg, waar we nu een winkelruimte voor particulieren hebben.” Volgens Van Engelenhoven is het bij te weinig mensen bekend dat IT Gelderland ook particulieren van dienst kan zijn. “We geven onder andere advies over internetlijnen en thuisnetwerken en verkopen computers en randapparatuur.”
Daarnaast blijft IT Gelderland zich inzetten voor bedrijven. Van Engelenhoven en zijn medewerkers bieden een breed scala aan diensten, zoals het leveren en repareren van computers, het opzetten van VoIP-verbindingen, het installeren van netwerkverbindingen en het implementeren van clouddiensten. “Werken vanuit de Cloud is de toekomst”, aldus Van Engelenhoven. “Ook VoIP-telefonie wordt steeds meer toegepast. Het niet alleen praktisch, maar vooral ook goedkoper dan een traditionele telefoonlijn.”
Particulieren en bedrijven die bij IT Gelderland aankloppen worden persoonlijk geholpen. Van Engelenhoven: “Ik kom eerst bij de klant langs om zijn wensen te bespreken. Dan maak ik een plan, waarbij ik vooral kijk naar hoe we de maandlasten zo laag mogelijk kunnen houden en hoe ik het bedrijf kan helpen makkelijker te werken. De techniek moet werken voor de klant, niet andersom.”

IT Gelderland aan de Wilhelminaweg 27 wordt zaterdag 16 april feestelijk geopend. Vanaf 12.00 uur staan koffie en thee klaar. Rick van Engelenhoven verricht om 13.30 uur de opening, samen met vorige eigenaar Ben Baris. Vanaf 15.30 uur is er voor iedereen een hapje en drankje.

Foto: Rick van Engelenhoven en Ben Baris, nieuwe en oude garde bij IT Gelderland in Dieren

 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.