Home / Regio / Ook Rheden zegt nee tegen associatieovereenkomst met Oekraïne

Ook Rheden zegt nee tegen associatieovereenkomst met Oekraïne

GEM. RHEDEN – Ook Rheden stemde op 6 april Nee tegen het associatieakkoord met Oekraïne tijdens het landelijk referendum. Stemgerechtigden vonden de volgende vraag op hun stembiljet: bent u voor of tegen de wet tot goedkeuring van de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne? Bijna 60 procent (7170 stemmen )van de stemmers stemden tegen. 5359 stemmers in de gemeente Rheden stemden voor het verdrag. Het opkomstpercentage in de gemeente Rheden lag op 36,57 procent.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.