Home / Velp / Banketbakkerij Teunissen Velp in de prijzen

Banketbakkerij Teunissen Velp in de prijzen

VELP – Banketbakkerij Teunissen uit Velp is in de prijzen gevallen. Eigenaren Marco en Carin Teunissen kregen onlangs de trofee Gilde Goud uitgereikt door Nederlands grootste en meest exclusieve banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk, waarbij zij al jaren aangesloten zijn.

De ondernemers kregen de onderscheiding voor hun al jaren stabiele kwaliteit en technische bijdrage aan het Gilde van de betere banketbakkers en dan met name voor hun gebaksrollen. Het is een blijk van waardering namens collega-banketbakkers uit heel Nederland.
Marco van Banketbakkerij Teunissen maakt al jaren indruk met zijn befaamde appelslof. Het perfect uitgevoerde gebaksstuk is bij Teunissen goed in balans qua roomboter boterkoekdeeg en lekkere verse appels. De bovenkant van de appelslof is gedecoreerd met een versiering van amandelspijs. ‘Deze combinatie is echt verrukkelijk’, aldus het gilde. Vanwege het winnen van de prijs is de slof weken extra scherp geprijsd.
De adviseur van het gilde, Hans Tros, overhandigde de bijbehorende bokaal in de winkel in Velp. Tros: “Carin en Marco presteren al jaren op zeer hoog niveau in de branche. Zij onderscheiden zich door hun hoge niveau op patisseriegebied.”
 

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.