Home / Loenen / Nieuw woonconcept Happy@Home bij Pijnappel Wonen Loenen

Nieuw woonconcept Happy@Home bij Pijnappel Wonen Loenen

LOENEN – Voor iedereen die op zoek is naar een nieuw interieur, introduceert Pijnappel Wonen in Loenen het nieuwe woonconcept Happy@Home. Happy@Home is toegankelijk, veelzijdig en verrassend betaalbaar. Het is een totaal concept voor de woonkamer. Happy@Home vertaalt wereldwijde woontrends naar evenwichtige mix van moderne en romantische meubelen waardoor een tijdloos beeld ontstaat. De collectie van Happy@Home is vanaf pasen bijj Pijnappel Wonen Loenen verkrijgbaar.

Alle meubelen van happy@Home – zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires – worden in eigen huis gemaakt, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubels en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar. Nieuwe lifestyle trends worden door een eigen ontwerpteam creatief vertaald naar de collectie. Zo wordt het programma continu vernieuwd en blijft de collectie actueel.
De Happy@home woonkamerprogramma’s van worden gekenmerkt door een evenwichtige combinatie van moderne en romantische meubelen. De programma’s zijn zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl. Denk hierbij aan meubelen in karaktervol Acaciahout gecombineerde witte lak, maar ook aan een programma opgebouwd uit gerecycled eiken.
Als aanvulling op de woonprogramma’s heeft Happy@Home de keuze uit een gevarieerde collectie bijpassende eetkamerstoelen. Bij bepaalde modellen is het zelfs mogelijk om het onderstel, het bekledingsmateriaal en de kleur naar eigen inzicht samen te stellen (choices).
De zitmeubelen en fauteuils van Happy@Home bieden volop comfort en zijn eveneens in verschillende opstellingen, bekledingsmaterialen en kleuren verkrijgbaar. Bepaalde modellen zijn uitgerust met een manuele of elektrisch verstelbare relaxfunctie.
Happy@Home biedt naast een volledige exclusieve collectie meubelen – meubelprogramma’s, zitmeubelen, stoelen en fauteuils – ook een groot assortiment aan bijpassende verlichting en decoratie aan.
Wie nieuwsgierig is geworden kan de de Happy@Home collectie bekijken in de showroom van het bedrijf aan de Hoofdweg in Loenen.
 

Lees ook

Trekkingslijst Schaapscheerdersfeest Loenen bekend

LOENEN – Tijdens het Schaapscheerdersfeest in Loenen vond natuurlijk ook weer de verloting plaats. Inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.