Home / De Steeg / Altijd Balans en Ries Cosmetics openen in De Steeg

Altijd Balans en Ries Cosmetics openen in De Steeg

DE STEEG – Altijd Balans, Praktijk voor Chinese Geneeskunde en Ries Cosmetics, 100% natuurlijke cosmetica en behandelingen, openen zaterdag 20 maart de deuren in De Steeg. Beiden zijn gevestigd in het voormalige pand van De Enk. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er rondleidingen door de praktijk/kliniek en wordt een impressie van de werkzaamheden getoond.

Ook is het mogelijk om de Mobile Spa te bezoeken. Uniek in Nederland, onze schoonheidssalon op wielen! Om 12.00 en 14.00 uur geeft eigenaar Richard van Nessen een korte bedrijfspresentatie.

De praktijk Altijd Balans bestaat al twintig jaar en is de praktijk voor Chinese Geneeskunde van Richard van Nessen. De laatste jaren zat de praktijk aan de van Eckstraat in Arnhem. Nu is de stap naar het fraaie pand in de Steeg gemaakt om zo ook beter uit de voeten te kunnen met andere bedrijfsactiviteiten, zoals Ries Cosmetics, een 100% natuurlijke cosmeticalijn waar al veel schoonheidssalons inmiddels mee werken.
Richard heeft zich in zijn praktijk gespecialiseerd in chronische vermoeidheid en burn-out klachten. Daarnaast is hij als acupuncturist inmiddels een begrip in Nederland door zijn heldere diagnose en concrete behandelplannen. Als je wordt behandeld door van Nessen, dan weet je waar je aan begint en kun je een eerlijk verhaal en dito behandeling verwachten.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

One comment

  1. Artrose klachten, handen,knieen en rug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.