Home / Doesburg / Euromaster nu ook in Doesburg

Euromaster nu ook in Doesburg

DOESBURG – Vooruitlopend op de officiële opening, een nieuwtje uit Doesburg. Auto Totaal Center In Doesburg (onderdeel van Garage Kleine) is in de werkplaats een samenwerking aangegaan met Euromaster banden en volledig onderhoud.

Bij Auto Totaal zijn ze heel enthousiast over de kansen die deze werkplaatsformule biedt. Euromaster is het grootste Europese netwerk van banden en autoonderhoud, met 2.300 vestigingen in Europa. De combinatie met Euromaster en Auto Totaal heeft nu voor de klanten nog meer voordelen: Euromaster kent een heel duidelijk vaste prijzen systeem. Dit zal voor al de klanten gelden. Daarnaast hebben ze continue speciale acties. Euromaster heeft door de grootte van de inkoop gunstige voorwaarden. Daar kunt u als klant weer van profiteren! De kennis en kwaliteit was altijd goed, maar met Euromaster zullen de medewerkers in de garage nog extra getraind en ondersteund worden. Ook zakelijke en lease rijders kunnen bij Euromaster terecht. De modernste apparatuur is erons geïnstalleerd.

De Bovag auto- en occasion verkoop zoals u die gewend bent, blijft gewoon. Ook de persoonlijke service een aandacht zal altijd onze hoogste prioriteit hebben! Euromaster Auto Totaal in Doesburg heet klanten van harte welkom!
 

Lees ook

Ode aan Grensverleggers

DOESBURG- In het kader van het erfgoedfestival Over de grenzen van Gelderland werd op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.