Home / Dieren / Spaar voor porseleinen Servies bij EMTÉ

Spaar voor porseleinen Servies bij EMTÉ

DIEREN – De EMTÉ supermarkt aan de Diderna te Dieren begint het voorjaar wel heel voordelig. Gedurende 11 weken, tot en met zaterdag 28 mei, kunnen klanten bij EMTÉ namelijk sparen voor een gratis porseleinen Servies.
Supermarktmanager Erik Beernink ”De afgelopen acties bij EMTÉ zijn positief ontvangen door de consument, ik verwacht daarom ook weer veel van onze Servies actie. Het betreft porseleinen servies van Intermezzo. Een merk dat veel in de horeca wordt gebruikt en een hoogwaardige kwaliteit biedt."
In de actieperiode krijgt men bij aankoop van elke €10.- aan boodschappen een spaarzegel. Bij vele scherpgeprijsde actieartikelen krijgt de klant zelfs nog een extra zegel. Bij 10 zegels is de spaarkaart al vol en neemt de klant een deel van het servies naar keuze gratis mee naar huis. Erik Beernink ”Voor veel van onze klanten is de spaarkaart snel vol te maken. Ook voor de kleinere huishoudens is het prima mogelijk om verschillende delen van het servies bij elkaar te sparen, aangezien de actie zeven weken duurt en helemaal omdat er iedere week flink wat extra actieproducten geselecteerd zijn waarbij we zegels weggeven.”
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.