Home / Laag-Soeren / Hof van Soeren op tijd bouwrijp

Hof van Soeren op tijd bouwrijp

LAAG-SOEREN – Geheel volgens de planning is het bouwrijp maken van het Hof van Soeren vóór 1 maart voltooid. Het stratenplan is nu goed zichtbaar en de riolering is aangebracht. De machines van hoofdaannemer Van Ooijen uit Gouda en Van Eijbergen uit Laag-Soeren zijn vertrokken wegens het aankomende broedseizoen van de in het gebied aanwezige steenuil. Volgens plan zullen de werkzaamheden voor de nieuwe woonwijk in Laag-Soeren in augustus worden hervat.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.