Home / Eerbeek / Plus Van Tetering trapt af met nieuwe Eredivisie-actie

Plus Van Tetering trapt af met nieuwe Eredivisie-actie

EERBEEK – Sinds deze week staat Plus Van Tetering in Eerbeek helemaal in het teken van de Eredivisie. De klanten kunnen weer sparen voor voetbalplaatjes. Maar dat is nog niet alles. In elk pakketje plaatjes zit namelijk ook een succesrecept van de moeder van een Eredivisie-voetballer. Want welk kind wil er nu niet smullen van het favoriete gerecht van Dirk Kuijt, Anwar El Ghaziof Luuk de Jong?

Met deze nieuwe actie geeft Plus Van Tetering ouders handvatten om hun (jonge) kinderen nog beter en gezonder te laten eten. Onder het motto ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ delen de idolen uit de Eredivisie hun favoriete gerechten uit hun jeugd. Zelf zijn ze immers ook niet zover gekomen met alleen kip, patat en appelmoes: zij kregen van moederlief voldoende groente en fruit voorgeschoteld.
Bij elke 10 euro die een klant in de actieperiode bij Plus Van Tetering besteedt én bij aankoop van special actieproducten, ontvangt men een pakketje met drie voetbalplaatjes. Dit zijn stickers die kinderen zelf in het apart verkrijgbare verzamelalbum kunnen plakken. In totaal kunnen bezoekers van Plus Van Tetering 216 voetbalplaatjes sparen: van elke Eredivisieclub elf spelers en het clublogo. Het succesrecept dat erbij zit, heeft de betreffende Eredivisie-speler geholpen op te groeien tot de sterspeler die hij nu is. De gerechten variëren van soep, lunch- en hoofdgerechten tot toetjes en smoothies. Om de voetbalplaatjes én de recepten netjes te kunnen bewaren, is er voor beide een verzamelalbum. In de eerste actieweek krijgen klanten een pakket met beide albums gratis bij aankoop van twee netjes mandarijnen, zolang de voorraad strekt.

Tijdens de campagne introduceert Plus een speciaal Eredivisie-kampioensbord – een lookalike van de bekende Eredivisie-kampioensschaal. Dit eetbordje wordt geleverd met een beloningskaart en stickervel. Voor ouders is dit pakket een handig hulpmiddel om hun kinderen te stimuleren hun bord leeg te eten. Als ze dat niet al uit zichzelf doen met de heerlijke Eredivisie-succesrecepten… Wie het kampioensbord wil scoren, moet snel zijn: het is bij speciaal geselecteerde actieproducten in beperkte oplage én in een beperkte periode verkrijgbaar, namelijk van zondag 14 februari tot en met woensdag 17 februari 2016.
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.