Home / Dieren / Kennismaken met andullatietherapie

Kennismaken met andullatietherapie

DIEREN – Zalencentrum Theothorne in Dieren staat op 12, 13 en 14 februari volledig in het teken van de Home Health Products Open Dagen. Tijdens deze dagen kunnen geïnteresseerden kennismaken met andullatietherapie, een relatief nieuwe en wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode.

Veel mensen hebben te maken met lichamelijke gezondheidsproblemen, zoals reuma, artrose of fibromyalgie. Deze klachten zijn chronisch van aard en kunnen een grote invloed hebben op het dagelijks leven. De zoektocht naar pijnverlichting verloopt vaak moeizaam.

We zullen in de toekomst steeds vaker moeten investeren in onze eigen gezondheid. Home health products biedt de mogelijkheid om in vertrouwde omgeving de controle over het eigen welzijn te behouden. Andullatietherapie behoort tot de nieuwe generatie behandelingsmethoden. De therapie bestaat uit een combinatie van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte.
Andullatietherapie zorgt niet alleen voor de verlichting van acute en chronische pijn, maar kan ook preventief worden ingezet. Fysieke inspanningen vragen veel van het menselijk lichaam. Vaak gaan we zelfs over onze grenzen heen, wat veel energie vergt. Een goede prestatie geeft voldoening, maar wel alleen als het bijbehorende herstel zorgt voor nieuwe energie en blijvend betere prestaties.
Bent u nieuwsgierig naar wat andullatietherapie voor u kan betekenen? Kom dan op 12, 13 en 14 februari naar de hhp Open Dagen bij Zalencentrum Theothorne in Dieren en probeer de Andumedic, het medisch massagematras van home health products, vrijblijvend uit. Wilt u wachttijden voorkomen? Maak dan snel een afspraak via 076-5329050 of www.gezondheidswijzer.nu.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.