Home / Doesburg / Richard’s Bakery start Maaltijden Service

Richard’s Bakery start Maaltijden Service

DOESBURG – Richard’s Bakery aan de Zandbergstraat 16 in Doesburg start 1 februari met de Maaltijden Service. Op ieder doordeweekse dag biedt eigenaar Richard Verhoef dagverse maaltijden aan. “Men kan iedere dag uit twee menu’s kiezen: een Hollandse maaltijd of een wereldgerecht”.

Iedere maandag worden de menu’s voor de week erna verspreid en de menu’s staan Online op www.richardsbakery.nl. Het is de bedoeling dat klanten voor vrijdag aangeven wat ze op welke dag van de volgende week willen eten. Voor 5 euro per maaltijd per persoon wordt de maaltijd aan huis bezorgd in Doesburg en omgeving. De maaltijden worden in bakjes gepresenteerd die zo de oven of de magnetron in kunnen. “En wie ’s ochtends bedenkt dat hij ’s avonds geen zin heeft in koken, kan op de dag zelf nog tot 11.00 uur een bestelling doorgeven”, vertelt Richard Verhoef. Iedere dag zit er bij het menu een gratis dessert. Op dinsdag en vrijdag is het mogelijk een dagvers soepje erbij te bestellen voor slechts 2,50 euro. Wie geen internet heeft, kan bestellingen doorgeven via tel. 06 – 13051120. Via dit nummer is het ook mogelijk je aan te melden voor de nieuwsbrief en de wekelijkse menu’s.
Verhoef heeft jarenlang een café in Doesburg gerund. Hij verzorgde daar ook de catering. “Ik ben een echte bourgondische kok”, vertelt hij. “Ik houd van lekker en veel eten. Het koken heb ik mezelf aangeleerd en ik heb ook veel geleerd van koks om me heen”.
Bij Richard’s Bakery is het ook mogelijk Hollands gebak te bestellen. “Alles is mogelijk. Geboortetaarten, verjaardagstaarten, huwelijkstaarten of gewoon een mooie taart voor welke gelegenheid dan ook. Het is mogelijk Online zelf een taart te bestellen of kom in de keuken langs om alles door te spreken. Wie voor 12.00 uur besteld, heeft de taart de volgende dag in huis. Ook hier is de bezorging gratis. Dat is een stukje service dat ik wil bieden”.
Naast de taarten en de Maaltijden Service is Richard’s Bakery ook een cateringbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Ontbijt, lunch, Maaltijden Service, hapjes en warme-, koude-, en themabuffetten. Het is allemaal bespreekbaar. – Foto Lotte Bienias.

www.richardsbakery.nl
info@richardsbakery.nl
Tel. 06 – 13051120
Zandbergstraat 16
 

Lees ook

Margreet Frankot leent werk van vader Roelof uit aan Raadskelder

DOESBURG – Stichting de Raadskelder in Doesburg heeft op het moment een bijzondere expositie. Margreet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.