Home / Nieuw bij Restaurant China: onbeperkt à la carte-proeverij

Nieuw bij Restaurant China: onbeperkt à la carte-proeverij

DOESBURG – Chinees Indisch Restaurant China in Doesburg heeft een nieuw concept. Iedere maandag, woensdag en donderdag kunnen eters onbeperkt genieten van een à la carte-proeverij. In januari en februari zelfs nog tegen een speciale introductieprijs.

Chinees Indisch Restaurant China in Doesburg bestaat al ruim 40 jaar in Doesburg en blijft vernieuwen. Gasten van China kunnen bij de à la carte-proeverij onbeperkt bestellen van een speciale kaart, waarop maar liefst 33 verschillende warme gerechten staan vermeld, van sommige zelfs verschillende varianten. Aan iedereen is gedacht: er zijn glutenvrije en vegetarische gerechten en frietjes en snacks voor de kinderen. Op de kaart staan zowel soepen en bijgerechten als gerechten met kip, vlees, vis en garnalen. De porties zijn kleiner, zodat eters veel verschillende gerechten kunnen proeven.
De à la carte-proeverij kost in januari en februari 15,80 euro (normaal 18,80 euro), 65-plussers krijgen 2 euro korting, ook na de actieperiode. Reserveren hiervoor is gewenst.

Daarnaast heeft China nog het bekende lopend buffet op vrijdag en zaterdag. Het is altijd mogelijk à la carte te dineren of een maaltijd mee naar huis te nemen. Iedere maand heeft het restaurant een ander menu in de aanbieding. Verder kan China catering verzorgen voor gezelschappen vanaf vijftien personen. Klanten kunnen daarbij zelf hun menu samenstellen.
Met de bon uit Regiobode krijgen gasten gratis een rondje koffie, thee of ijs.

Chinees Indisch Restaurant China, Kerkstraat 35, Doesburg, tel. 0313-473143. www.chinadoesburg.nl
 

Lees ook

Sint arriveert in Giesbeekse haven

GIESBEEK – Met een boot vol pakjes kwam Sinterklaas zondag aan in de haven van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.