Home / Zutphen / Regionaal Archief Zutphen wijzigt openingstijden

Regionaal Archief Zutphen wijzigt openingstijden

ZUTPHEN – Het Regionaal Archief Zutphen (RAZ) voert per 1 januari een wijziging door in de openingstijden van haar studiezaal. Bezoekers kunnen dan iedere dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur terecht aan de Spiegelstraat 13 te Zutphen. Het archief bevat onder meer het Brummense gemeentearchief.

Het is verstandig altijd het actuele overzicht van de openingstijden op de website te raadplegen voor een bezoek. Tijdens de schoolvakanties gelden bijvoorbeeld andere openingstijden.

Tijdens openingstijden kunt u op de studiezaal terecht voor onder meer historisch en genealogisch onderzoek, bouwtekeningen en documentatie over allerhande historische onderwerpen. Er is dan altijd een medewerker aanwezig om vragen te beantwoorden.
Buiten de openingstijden vindt u op de website van het archief steeds meer gedigitaliseerde historische stukken van de gemeenten Brummen, Lochem en Zutphen. Bovendien werken vrijwilligers dagelijks aan transcripties en indexen, om het archief nog beter toegankelijk te maken.
Vragen kunnen altijd per mail gesteld worden en van maandag tot en met vrijdag is het archief tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar. Verschillende experts, bijvoorbeeld op het gebied van archieven, stamboomonderzoek, geschiedenis en restauratie, helpen u graag.

www.regionaalarchiefzutphen.nl
 

Lees ook

Brummenaar opgepakt wegens verboden wapenbezit

ZUTPHEN – Een 53-jarige man uit Brummen is maandagavond door de politie opgepakt omdat hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.