Home / De Steeg / Meditatiecursussen in De Steeg

Meditatiecursussen in De Steeg

DE STEEG – Yogapraktijk Abhayoga in De Steeg start in januari en maart met een tweetal meditatiecursussen van elk zeven bijeenkomsten. Er is een basiscursus voor mensen die kennis willen maken met de technieken en effecten van meditatie. In de vervolgcursus kunnen de deelnemers hun meditatietechnieken uitbreiden en verdiepen. De basiscursus start op donderdagen 7 januari, de vervolgcursus op 17 maart in De Steeg.

Meditatie kan je helpen te ontspannen, je gedachtenstroom tot rust te brengen en intenser het huidige moment te beleven. Het kan je helpen met het optimaliseren van je prestaties. Je verhoogde mentale kracht geeft je een betere focus en concentratievermogen, wat vaak leidt tot betere beslissingen, meer creativiteit, minder verspilling van energie en een meer holistische kijk op het leven en de werkelijkheid. Mediteren leert je je gedachten en gevoelens te observeren en te accepteren. Het bereiken van meer bewustzijn gaat vaak, zeker na verloop van tijd, hand in hand met een gevoel van innerlijke rust, plezier en tevredenheid.

www.abhayoga.nl
 

Lees ook

Wethouder Pos wil weer in Rhedense raad

DE STEEG – Wethouder Constans Pos van Rheden keert na de verkiezingen niet terug als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.