Home / Loenen / Bloemen bieden troost aan nabestaanden

Bloemen bieden troost aan nabestaanden

LOENEN – Adriaan Blom is specialist in het maken van rouwarrangementen. Alle bloemarrangementen worden zelf gemaakt en de linten zelf gedrukt. Indien gewenst komt Adriaan ook bij u aan huis om u te helpen bij het bestellen van een arrangement.

Bloemen hebben een symbolische betekenis en geven hiermee een persoonlijke boodschap van de nabestaande. Het gevoel dat we met bloemen willen overbrengen wordt ook wel ‘floriografie’ genoemd. Oftewel de taal der bloemen.
Er zijn geen vast regels of etiquette bij de keuze van een rouwarrangement of rouwboeket. Wanneer u zelf de bloemen gaat kiezen zijn er oneindig veel mogelijkheden. De meest gebruikte bloem voor een rouwboeket is de witte roos. Witte rozen zijn een veilige keuze bij een begrafenis. Ze zijn er in een variatie van klein tot groot bloemig. U kunt ook kiezen voor de favoriete bloemen van de overledene. Naast de keuze van de soort bloem speelt kleur ook een belangrijke rol. De keuze van de kleur van een rouwboeket verschilt per cultuur en smaak.
De bloemschikking van een rouwarrangement kan variëren van een rouwboeket of rouwkrans. Of wat dacht u van een biedermeier of rouwstuk met lint geplaatst op de kist. Een lint kan worden voorzien van een eigen persoonlijke boodschap.

Een mooi rouwarrangement hoeft niet duur te zijn, om een persoonlijk aspect over te brengen. Omdat er zoveel keuze is hebben wij een portfolio samengesteld met voorbeelden deze kunt u bekijken op: www.adriaanblom.nl.

Adriaan Blom bloemenspecialist staat graag voor u klaar ook in moeilijke tijden. Maak gerust een afspraak, bij u thuis of bij ons op de zaak. U kunt ons bereiken op: 055 – 5050748 of via de mail: info@adriaanblom.nl.
 

Lees ook

Trekkingslijst Schaapscheerdersfeest Loenen bekend

LOENEN – Tijdens het Schaapscheerdersfeest in Loenen vond natuurlijk ook weer de verloting plaats. Inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.