Home / Dieren / Lunchroom La Luna in Dieren

Lunchroom La Luna in Dieren

DIEREN – In het hart van Winkelcentrum Dieren, runt Sylvia al weer bijna vier jaar Lunchroom La Luna. Het was een lang gekoesterde wens om een eigen dagzaak te exploiteren en die is in 2012 uitgekomen, vertelt ze. De meeste klanten komen voor koffie en nemen er regelmatig een koek, cake of stuk gebak bij.

Naast de standaard koffiesmaken als cappuccino en latte macchiato, maakt Sylvia graag (deels eigen ontwikkelde) koffiespecialiteiten. Wat te denken van Herfstkoffie in deze tijd van het jaar. Een andere specialiteit zijn de tosti’s. "Er zijn klanten die speciaal omrijden om een van onze tosti’s te komen eten," aldus Sylvia.
Naast veel vaste klanten uit het dorp en de omgeving, weten ook wandelaars en vooral fietsers de lunchroom aan het Callunaplein 75 te vinden. Sylvia krijgt ook steeds meer verzoeken van bedrijven en instellingen om bedrijfslunches te verzorgen. Om het deze klanten makkelijk te maken, zal een nieuwe website worden gelanceerd waar ook lunchpakketten kunnen worden besteld.

Al ruim een jaar maakt Sylvia elke woensdag- en vrijdagavond een eenvoudige en gezonde maaltijd die in de lunchroom kan worden genuttigd. Iedereen (jong en oud) is welkom tussen om 17.00 en 18.30 uur om te komen eten. De een vindt het gezelliger om met anderen samen te eten, terwijl een ander het makkelijker vindt om aan te schuiven, of geen tijd, of zin heeft om zelf te koken.

Een aantal dagen voor de Kerstmis is het traditionele jaarlijkse kerstmenu. Iedereen die wil genieten van een goedkoop kerstmenu in een gezellige Kerstsfeer in de lunchroom, kan zich aanmelden in de lunchroom, telefonisch (0313-844080), of via de website (www.lunchroomlaluna.com). Bij voldoende aanmeldingen wordt dit jaar voor het eerst een keuzemenu van 4-gangen samengesteld.

Lunchroom La Luna is voortdurend in beweging. Loop gewoon eens binnen voor een heerlijke bak koffie, een tosti, of een broodje en ervaar zelf de sfeer van deze intieme lunchroom.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.