Micro speelt Draadloos Contact in Theothorne

DIEREN – Toneelvereniging Micro brengt op zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 november het blijspel: ‘Draadloos Contact’ op de planken van Cultureel Centrum Theothorne in Dieren. De spelers van Micro en hun nieuwe regisseuse Ria Schilder, nemen het publiek dit najaar mee naar een twee-onder-een kapwoning in een doorsnee woonwijk. Daar grenst het smetteloze Engelse gazon van de familie Engerling aan het wat smoezelig ogende tuintapijt van de familie Klokgieter. Daarmee is meteen ook alles gezegd over de onderlinge verstandhouding. Maar omdat een goede buur nu eenmaal beter is dan een verre vriend, leven beide families in gepaste vijandschap naast elkaar.

Dan wordt, in een poging de onderlinge verstandhoudingen te verbeteren, op initiatief van de Klokgieters een gezamenlijk tuinfeest georganiseerd. De drank vloeit er rijkelijk en al snel komen niet alleen de gemoederen in beweging, maar ook de ware gevoelens van iedereen voor elkaar. Een spel vol humor waarin iedereen wel een of meerdere van zijn buren zal herkennen.

Zaterdag 14 november aanvang: 20.00 uur en zondag 15 november aanvang: 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Sloot (Callunaplein), Schouwburg Theothorne of te reserveren via micro-toneel.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.