Home / Velp / Informatie-avond: Ik wil een huis kopen… wat nu?

Informatie-avond: Ik wil een huis kopen… wat nu?

VELP – Door de verbeterde economie zijn er steeds meer mensen aan het overwegen om een (nieuw) huis te kopen. Maar door de vele veranderingen in wet en regelgeving, bestaan er ook veel vraagtekens. Is een nieuw huis tegenwoordig nog wel betaalbaar? Kan ik een nieuw huis kopen als ik nog een restschuld heb op het oude huis en wat mag dat nieuwe huis eigenlijk kosten? En hoe zit het als ouders alvast een deel willen schenken?
Omdat zij begrijpen dat dit soort vraagstukken om een beantwoording vragen, hebben Franke Makelaars, De Hypotheker en notariskantoor De Kroon, de handen ineen geslagen om u te informeren over dergelijke kwesties. Zij heten u op woensdag 4 november van harte welkom in het pittoreske pand van Sauter Wijnen aan de Rozendaalselaan 22 in Velp. De avond begint om 19.30 uur en u bent van harte welkom vanaf 19 uur. Na de presentaties is er uiteraard, onder het genot van een hapje en een drankje, ruimte om uw persoonlijke vraagstukken voor te leggen. Bezoek aan deze avond is kosteloos. Via het e-mailadres info@frankemakelaars.nl kunt u doorgeven dat u wilt komen.
 

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.