Home / Dieren / Openingsactie KEP Dieren

Openingsactie KEP Dieren

DIEREN – Bedenk coole ontwerpen en schilder, teken en plak ze op deze mooie pet. Je kunt er prachtige prijzen mee winnen, zoals de hoofdprijs: een dagje uit met het hele gezin ter waarde van € 100,-! Dat is de actie waarmee het Kinder Expertise Plein Dieren (KEP) op woensdag 4 november begint.

De petjes worden woensdag 28 oktober uitgedeeld op de weekmarkt op het Ericaplein in Dieren, hierna kunnen ze nog opgehaald worden bij Fysioplein 9 (Ericaplein 9 in Dieren).

In KEP werken werken verschillende (jeugd)zorg disciplines nauw samen. Zaken als fysiotherapie, diëtiek, logopedie en psychologie allemaal onder één dak. Het voorkomt dubbele afspraken en lange wachttijden voor ouders én kind.

Voorwaarden voor de openingsactie zijn: De letters K E P moeten op het petje staan, uiterlijk 4 november kun je de petjes inleveren tijdens de opening van het KEP (opening is tussen 12.00 en 15.00 uur) en je naam, telefoonnummer en leeftijd staan aan de binnenkant van het petje. Prijswinnaars maakt KEP bekend op hun site, op 11 november. Doe je best, leef je uit en we zien je graag op de opening!

www.kepdieren.nl
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.