Home / Brummen / Plan Koppelenburg-Zuid in Brummen gaat van start

Plan Koppelenburg-Zuid in Brummen gaat van start

BRUMMEN – Reeds een aantal decennia is er sprake van woningbouw op de unieke locatie: Koppelenburg, in het oude rustieke en lommerrijke deel van Brummen, in de nabijheid van de Arnhemsestraat en The Gallery. Het gaat er nu echt van komen en sinds vorige week is plan Koppelenburg-Zuid in verkoop. De belangstelling is groot en een deel van de woningen staat inmiddels onder optie.

Makelaar Fred van der Veen van Best Living NVM makelaars en financieel adviseurs in Brummen, heeft de woningen en kavels in verkoop: “Een unieke buitenkans om op deze locatie met ‘allure’ een royale woning te kopen of een kavel om zelf te bouwen te kopen.
Alle seinen staan voor deze locatie op groen en de timing waarop dit plan op de markt komt is perfect. De woningbouw zit in de lift en de rentestand is historisch laag!
Nu is het moment om in te stappen. Graag ontvang ik potentiële koper persoonlijk bij mij op kantoor om de wensen te bespreken. Het unieke van de woningen die Van Wanrooij Projectontwikkeling in opdracht van GEM Koppelenburg-Zuid vof heeft ontwikkeld, is dat de plattegronden spiegelbaar zijn en u zelf een keuze kunt maken om voor dan wel achter te gaan wonen. Naast de zeer ruime woningen (van 640 m3 tot 680 m3) zijn ook de kavels ruim (tweekap tot 390 m2 en vrije kavels tot 700 m2). Op de vrije kavels heeft u een grote vrijheid om uw droomhuis te realiseren."
Best Living heeft ruime ervaring hoe dit traject op een overzichtelijke manier is te doorlopen.

Interesse: schroom niet en maak vrijblijvend een afspraak met Best Living NVM makelaars in Brummen: 0575-561050. Kijk voor uitgebreide informatie en de von-prijzen op: www.koppelenburg-zuid.nl.
 

Lees ook

Eindtoernooi biljarters

BRUMMEN – Biljartclub De Boerderij uit Brummen heeft het seizoen onlangs afgesloten met het jaarlijkse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.