Home / Rheden / Beike opent Dierenkliniek Veluwezoom

Beike opent Dierenkliniek Veluwezoom

RHEDEN – De vernieuwde Dierenkliniek Veluwezoom in Rheden is op 3 oktober geopend door niemand minder dan Beike, een achtjarige stabij. Hij is tevens het boegbeeld van de praktijk en mocht als eerste over de rode loper naar binnen om een groot bot in ontvangst te nemen. Hij oogstte daarmee een luid applaus.

“Beike is de ‘hond achter de ogen’”, legt dierenarts Dick van der Kolk uit. “De slogan van onze praktijk is Oog voor Dieren. Hiermee willen we niet alleen zeggen dat we het dier zien, maar we willen vooral benadrukken dat we oog hebben voor het hele dier. We focussen ons niet alleen op een bepaalde aandoening, maar we kijken naar het dier in zijn geheel.”
De opening ging gepaard met een feestelijke open dag, waar veel bezoekers op af kwamen om in een gezellige, ongedwongen sfeer kennis te maken met het team en de praktijk. Velen zijn met hun huisdier op de foto gegaan en de knuffelbeer is door heel veel kinderen geopereerd.

Een nieuwe frisse start vraagt om een nieuwe aanpak. Een team dat ervaring koppelt aan nieuwe moderne inzichten, zorgt voor een nieuw elan in Rheden. Het team is uitgebreid met de nieuwe assistente Carlijn en dierenarts Marte Cuppens is vanaf november volledig verbonden aan de praktijk. De website is vernieuwd en de bereikbaarheid is sterk vergroot. Alle werkdagen zijn er ruime openingstijden en op dinsdag en donderdag is de praktijk zelfs in de avond tot 19.30 uur geopend. Om bestelde medicijnen of voeding op te halen of advies te vragen, kan iedereen zo even de praktijk binnenlopen. Tijdens de spreekuren wordt uitsluitend op afspraak gewerkt, om de wachttijden tot een minimum te beperken.
 

Lees ook

Sportcombinatie Rheden wil Open Club worden

RHEDEN – Voetbalvereniging SC Rheden wil een Open Club worden. Dat betekent dat de accommodaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.