Home / Dieren / Het crematorium Dieren – Condoleance naar wens

Het crematorium Dieren – Condoleance naar wens

DIEREN – Het crematorium Dieren, omringd door een weelderig groen gedenkpark, ligt midden op de Veluwe en is een gemeentelijk monument. Rustig, natuurrijk én goed bereikbaar. De dienstverlening staat op het hoogste niveau en persoonlijke wensen staan centraal. Zowel voor, tijdens als na de plechtigheid.

Na de plechtigheid is er gelegenheid nabestaanden te condoleren. Dit is ook het moment om herinneringen op te halen, er wordt gepraat, gehuild en soms ook gelachen. De overledene wordt herdacht op een manier die bij haar of hem past. Voor een condoleance heeft Crematorium Dieren verschillende ruimten beschikbaar, elk met een eigen sfeer. Crematorium Dieren biedt veel mogelijkheden voor de catering. Vanzelfsprekend is er koffie en thee, koek en cake. Maar we schenken ook een goed glas wijn of bier en serveren daar hartige hapjes bij, al naargelang specifieke wensen. Broodjes, bonbons, soep, sushi; we kunnen alles aanbieden.

Crematorium Dieren kan alles verzorgen, en ook na de plechtigheid zijn er volop mogelijkheden. Met betrekking tot de catering, maar ook wat betreft een gedenkplek. Vaak heeft het tijd nodig om tot een goede beslissing te komen over wat er met de as moet gebeuren. Crematorium Dieren geeft die tijd, zodat nabestaanden een weloverwogen keuze kunnen maken. En wanneer de wens voor een gedenkplek – een plek voor familie en vrienden om naar terug te keren – er is, kan Crematorium Dieren u daar in bijstaan en adviseren.
Kijk voor meer informatie op www.crematoriumdieren.nl, of maak een afspraak voor een uitgebreide rondleiding.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.