Home / Brummen / Kunstgebit muurvast en daardoor meer genieten van het leven

Kunstgebit muurvast en daardoor meer genieten van het leven

BRUMMEN – Het ouderwetse kunstgebit bracht tal van ongemakken met zich mee. Al die ongemakken hebben een grote invloed op uw kwaliteit van leven. We hoeven de ongemakken niet op te sommen. Maar er is nu een makkelijke oplossing voor iedereen met een kunstgebit.

Het centrum voor Implantologie in Brummen heeft een techniek in huis waardoor het kunstgebit voortaan zo vast zit, dat u weer een appel kan eten als vroeger. Deze techniek maakt gebruik van mini implantaten.
Bij implantaten denkt u misschien al gauw aan hoge kosten, veel pijn en een lange operatie. Mini implantaten hebben echter in vergelijking met de reguliere implantaten een betere prijs-kwaliteit verhouding. "De behandeling duurt meestal korter dan twee uur", vertelt Dr. Emami, "alles geschiedt onder één dak en door dezelfde behandelaar." Hij legt uit: "Als u een prothese heeft, is het mogelijk deze prothese te gebruiken voor mini implantaten. Dat houdt in dat uw kunstgebit/prothese bewerkt wordt, zodat de prothese precies past op de mini implantaten en daardoor stevig zit. In de bovenkaak kan met behulp van mini implantaten een gehemelte vrij prothese worden gemaakt. Dit houd in dat uw gehemelte vrij is van plastic of metaal. Dit bevordert uw smaak, gevoel maar ook uw zelfvertrouwen! De reguliere prostheses liggen vaak los in de mond. Tijdens het eten blijft het kunstgebit niet op zijn plek waardoor u last kunt krijgen van zere plekjes in de mond. Maar ook na het eten zitten er vaak voedselresten onder het kunstgebit. Een losse prothese is niet alleen vervelend tijdens het eten, maar ook tijdens het praten, lachen of andere dagelijkse activiteiten. Met behulp van mini implantaten zijn die problemen voor u snel opgelost! Dankzij deze techniek is een lange behandeling met hevige pijn niet meer nodig."
Onbekend maakt onbemind, weet ook Dr. Emami en daarom organiseert hij op 22 oktober een gratis informatie-avond over Mini Implantaten en alle aspecten die daarbij komen kijken zoals kosten, behandeling, mogelijkheden. U kunt daar bij zijn. Wilt u zich dan wel aanmelden per telefoon voor 21 oktober, op het nummer: 0575-566638.
U bent van harte welkom. U wilt toch ook weer heerlijk genieten! Het Centrum voor Implantologie os gevestigd aan de Tuinstraat 2H, 6971 BJ in Brummen.
 

Lees ook

Eindtoernooi biljarters

BRUMMEN – Biljartclub De Boerderij uit Brummen heeft het seizoen onlangs afgesloten met het jaarlijkse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.