Home / Eerbeek / Schotpoort Transport Groep breidt kwaliteitscertificering uit

Schotpoort Transport Groep breidt kwaliteitscertificering uit

EERBEEK – Binnen Schotpoort Transport Groep staat Kwaliteit, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Milieuzorg hoog in het vaandel. De medewerkers van Schotpoort zijn afgelopen maanden flink aan de slag gegaan om de kwaliteitscertificeringen verder uit te breiden. Na de audits in de zomerperiode heeft Bureau Veritas onlangs de certificaten uitgereikt aan de dochterondernemingen van Schotpoort Transport Groep BV te weten SBPost en Schotpoort Traffic Center.

SBPost is als een van de weinige MKB postvervoersbedrijven ISO9001 gecertificeerd. SBPost is een dochteronderneming die in 2012 is opgericht na overname van de postactiviteiten van drie sociale werkvoorzieningen om de continuïteit van de werkgelegenheid voor meer dan 120 postbezorgers met een afstand tot de arbeidsmarkt te waarborgen. Het behalen van de ISO9001 norm laat zien dat SBPost kwaliteit extern en intern hoog in het vaandel heeft staan en zich continue wil verbeteren.
Schotpoort Traffic Center is al jaren in het bezit van het ISO9001 certificaat en heeft ook dit jaar weer aangetoond wederom aan de eisen te voldoen. Naast het behalen van het ISO9001 certificaat heeft Schotpoort Traffic Center tevens de ISO 14001 (milieu) en de CO2 prestatieladder niveau 3 behaald.

Schotpoort Transport Groep is al in het bezit van het PSO certificaat trede 3 waaruit blijkt dat zij meer dan gemiddeld en op een kwalitatief goede wijze bijdraagt aan de duurzame werkgelegenheid van kwetsbare groepen. Daarnaast heeft Schotpoort in 2012 de Lean and Green Award behaald waarmee wordt aangetoond dat Schotpoort ambities heeft om de organisatie te verduurzamen en CO2 verder te reduceren.
 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.