Home / Apeldoorn / Rabobank: groei koopwoningmarkt zet door

Rabobank: groei koopwoningmarkt zet door

APELDOORN – Hypotheek inloopspreekuur op zaterdag 26 september bij Rabobank Apeldoorn en omgeving. Want wilt u goed voorbereid zijn op de NVM Open Huizendag? Rabobank Rabobank Apeldoorn en omgeving houdt op zaterdag 26 september een Hypotheek Inloopspreekuur voor iedereen die overweegt een (ander) huis te kopen.

Tijdens het Hypotheek Inloopspreekuur staan hypotheekadviseurs van de Rabobank klaar om vragen van (potentiële) klanten te beantwoorden. Ook kunnen klanten terecht voor bijvoorbeeld een kort oriëntatiegesprek, het berekenen van woonlasten en het aanmaken van het Rabobank Hypotheekdossier. “De economen van de Rabobank voorzien de komende twee jaar een verdergaande groei van de woningmarkt in Nederland”, aldus Dick van Rhee, directeur Particulieren & Private Banking van Rabobank Apeldoorn en omgeving. In augustus publiceerde de Rabobank deze cijfers in het kwartaalbericht Woningmarkt. “Hoewel de regionale verschillen in ons land groot zijn, zien we alle provincies profiteren van de groei op de woningmarkt. Ook in onze regio. Om die reden houden we wederom een Hypotheek Inloopspreekuur om aan de toenemende vraag tegemoet te komen.”
U bent van harte welkom op zaterdag 26 september van 10.00 – 15.00 uur. Iedereen kan dan zonder afspraak terecht.
 

Lees ook

Volop eindejaarsvoordeel bij Paul Roescher

APELDOORN – Van woensdag 27 t/m zaterdag 30 december vindt bij Paul Roescher de jaarlijkse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.