Home / Dieren / Maaltijdenservice Keurslager van der Horst: gezond en gemakkelijk

Maaltijdenservice Keurslager van der Horst: gezond en gemakkelijk

DIEREN / EERBEEK – Al geruime tijd verkoopt Keurslager van der Horst in Dieren Eerbeek dagverse maaltijden. Ook hebben zij maaltijden bedrijfs-service en verzorgen senioren maaltijden aan huis.

Bij bedrijven is vaak behoefte aan maaltijden voor werknemers die overwerken of als er ’s avond vergaderingen of trainingen zijn. Gemak en gezond staat bij deze wens voorop. "Wie wil er zijn medewerkers nou geen gezonde maaltijd geven? Daarom kunnen maaltijden online worden besteld en op locatie worden geleverd", aldus Van der Horst.
Ook voor senioren is er een bezorgservice: wie op dinsdag voor 8.00 uur minimaal drie maaltijden besteld, krijgt de maaltijden op donderdag bezorgd. Vervolgens hoeft de klant niet meer naar de winkel, omdat de bezorger direct de bestelling voor de week erop opneemt. De speciale seniorenmaaltijden kunnen zeven dagen worden bewaard (bij maximaal 5 graden) en zijn verpakt in een magnetron-bestendige verpakking. Wie vleeswaren of overige bestelling mee wil laten bezorgen kan dit ook doen.
“De ingrediënten van onze maaltijden zijn vers en onze keukenapparatuur modern. Zo kunnen we verzekeren dat onze maaltijden van top-kwaliteit zijn”, aldus Gert-Jan van der Horst. Het aanbod wisselt regelmatig. “We variëren in ons assortiment; iedereen wil immers weleens iets anders eten. En ook de seizoenen die het aanbod van versproducten bepalen, spelen een rol bij het samenstellen van ons assortiment.”

Bestellen kan op www.vanderhorst.keurslager.nl of via het bestelformulier dat in de winkel verkrijgbaar is. Er wordt bezorgd in Laag-Soeren, De Steeg, Ellecom, Dieren, Leuvenheim, Eerbeek, Loenen, Hall en Brummen.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.