Home / Eerbeek / Carservice Verbeek allround autobedrijf in Eerbeek

Carservice Verbeek allround autobedrijf in Eerbeek

EERBEEK – Tim Verbeek startte in 2008 met zijn eigen bedrijf, destijds nog in de garage van vader René. Dit liep zo goed, dat Verbeek Carservice verhuisde naar een bedrijfspand in Brummen. Daar groeide hij echter uit zijn jasje en vorig jaar verhuisde hij naar Eerbeek, naar het voormalige pand van Koenders aan de Coldenhovenseweg. Het bedrijf heeft daar de mogelijkheden nog verder te groeien in de visie die Tom heeft bij zijn bedrijf: klantvriendelijk, no-nonsense en zeer betaalbare service, inclusief een haal- en brengservice.

“We hebben veel vaste klanten”, aldus René, die bij zijn zoon in de garage werkzaam is. “Carservice Verbeek is een echte dorpsgarage. Dat was in Brummen al zo, maar die houding hebben we ook in Eerbeek." Het staat voor een bedrijfsfilosofie van laagdrempelige en betrouwbare service. Er is een keurige ingang met een balie, maar veel vaker nog lopen klanten gewoon door de grote deuren de werkplaats in. Geen probleem. "We vinden het belangrijk dat de klant zich bij ons op zijn gemak voelt. De klant is bij ons echt koning, we denken graag mee en geven advies. Ons doel is om de kosten zo laag mogelijk te houden, voor ons, maar vooral voor de klant.”

"In dit pand in Eerbeek hebben we veel meer ruimte", legt Tim uit. "We hebben meer vloeroppervlak in de werkplaats, maar ook veel meer hoogte. In Brummen konden we eigenlijk niet aan bedrijfswagens sleutelen, omdat het dak te laag was om de brug te kunnen gebruiken. Dat is hier niet het geval."

Naast verkoop van nieuwe en gebruikte personenwagen en alle reparaties en het onderhoud daarvan, is Carservice Verbeek ook zeer actief op de markt van bedrijfswagens en campers. Ook daar geldt dat ze zowel nieuw als gebruikt leveren en al het onderhoud verzorgen. Met vader René, Bert, Emiel en Floris heeft Tim Verbeek een ervaren en gedreven team monteurs bij elkaar gebracht. Drie van hen zijn APK-keurmeester en vier hebben de papieren van eerste monteur. Kwaliteit die zich ook uit in het afgeleverde werk. "We gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Dat bereik je alleen door heel eerlijk zaken te doen en door de klant in je bedrijf voorop te stellen. Dan creëer je op den duur een gunfactor naar je bedrijf", legt Tim uit. "Om dat te krijgen moet je lang en hard knokken en je kunt het nog veel sneller verknallen. Dat hoge niveau als standaard hanteren vind ik misschien wel de grootste uitdaging van mijn bedrijf."

Foto:
Tim Verbeek (rechts) met zijn team voor het ruime pand aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek – foto: Wencel Maresch

 

Lees ook

Meisjes B1 Spiker kampioen

EERBEEK – De meiden B1 van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek hebben het kampioenschap binnengesleept. "Begin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.