Home / Rheden / Open VIP-week Sport- en Healthclub de Cirkel

Open VIP-week Sport- en Healthclub de Cirkel

RHEDEN – ‘Sport- en Healthclub de Cirkel is het meest veelzijdige sportcentrum van de omgeving. Bekend om haar zwembad, het all-in lidmaatschap, sport medisch centrum Papendal en de persoonlijke begeleiding’, aldus een persbericht. ‘Maar Sport- en Healthclub de Cirkel gaat veder en biedt vanaf 1 oktober de Rheden Leefstijl Challenge aan.

Weet je dat je moet bewegen, anders moet gaan eten of wil je gewoon lekkerder in je vel zitten maar je weet niet waar je moet beginnen? Ga met ons de challenge aan.’

‘Wij gaan op zoek naar jouw gezonde leefstijl. De leefstijl Challenge werkt vanuit drie pijlers. Bewegen, voeding en mentale fitheid. Elk vlak krijgt positieve aandacht. Bewegen met een gemakkelijke beweegmonitor. Voeding met de switch naar meer voedingsrijk eten en mentale fitheid door een positieve focus op verbetering. De driehoek Bewegen, Voeding en Mentale fitheid staat garant voor duurzaam resultaat.
We starten met een persoonlijke beweegcheck gevolgd door een persoonlijk beweegadvies. Deze check en het advies wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoed. Vervolgens maken we een beweegplan. Bewegen op je eigen manier binnen of buiten de muren van ons centrum. Wij dagen je uit om persoonlijke doelen te stellen en gaan met jou de challenge aan deze doelen te bereiken op weg naar een gezonde leefstijl.’

Dinsdag 22 september om 20.15 uur is er een informatiebijeenkomst of kijk op: www.leefstijlchallengerheden.nl.

In de week van 20 tot en met 26 september is het mogelijk om gratis kennis te maken met de mogelijkheden. Deelnemers worden deze week extra in de watten gelegd. Naast paaldansen biedt De Cirkel verschillende groepslessen en clinics aan. Kinderen kunnen samen met hun ouders komen sporten. De rode loper ligt letterlijk en figuurlijk uit. Voor meer informatie www.decirkel.nl of info@decirkel.nl.
 

Lees ook

Sportcombinatie Rheden wil Open Club worden

RHEDEN – Voetbalvereniging SC Rheden wil een Open Club worden. Dat betekent dat de accommodaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.