Home / Laag-Soeren / Loopgroep de Jutberg voor alle lopers

Loopgroep de Jutberg voor alle lopers

LAAG-SOEREN – Loopgroep de Jutberg biedt ook dit seizoen weer een gevarieerd loopprogramma voor iedereen die lekker samen wil sporten. De groep traint iedere zaterdagmorgen tussen 09.00 en 10.30 uur vanuit de kantine van Camping de Jutberg in Laag-Soeren. Een enkele keer trainen de lopers uit.

Veel hardlopers maken wekelijks hun vaste rondje en trainen daardoor niet gevarieerd genoeg. Het lopen in een groep versterkt de onderlinge band en biedt een beter resultaat. De Jutberg drinkt na afloop ook altijd even een kopje koffie of thee achteraf. De leden van Loopgroep de Jutberg komen uit de wijde omgeving. Zij trainen voor diverse
wedstrijden of gewoon voor de eigen conditie. Een zeer gevarieerd programma in de natuur met al zijn hindernissen zorgt voor een snelle opbouw van conditie en brengt het lichaam in een goede balans. De vooruitgang wordt bijgehouden door het lopen van verschillende testen.
Om mee te kunnen trainen is een beetje conditie van ongeveer 10 minuten dribbelen al voldoende, het verschil in tempo of conditie is geen probleem, omdat er samen wordt getraind, maar met verschillende opdrachten. Er wordt gebruikt gemaakt van minimale onderlinge krachtsverschillenen gezonde competitiedrang.
Bij de loopgroep is geen contributie verplicht, deelname kost 1 euro per keer. Op de eerste twee zaterdagen in september kunnen belangstellenden gratis meetrainen om kennis te maken. De derde zaterdag loopt de groep de jaarlijkse strandloop in Egmond.

Tel. 06-40814208
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.