Home / Dieren / Nog aanmelden voor kindervakantieweek Madierodam

Nog aanmelden voor kindervakantieweek Madierodam

DIEREN – Er zijn nog plaatsen beschikbaar bij Madierodam. Dit is het huttenbouwfestijn voor kinderen van basisscholen in Dieren en directe omgeving tijdens de laatste week van de schoolvakantie van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus.

In deze week bouwen kinderen hutten van pallets en planken. Verder wordt tijd besteed aan knutselen en zijn er diverse sportieve en muzikale activiteiten. Het huttenbouwfestijn wordt gehouden aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren. Het terrein ligt aan de linkerzijde van het honkbalterrein van de Animals. Het thema van dit jaar is Reis door de tijd. Madierodam begint dagelijks om 09.00 uur.

De kosten van inschrijving bedragen 12,50 euro voor een kind dat na de zomervakantie in groep één of twee zit en 17,50 euro voor een kind dat dan in groep drie of hoger zit. Neem contant geld mee; er is geen pinautomaat.

Meer informatie op: www.madierodam.net
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.