Waterpret

BRUMMEN – Kindervakantie Spelen en tropische temperaturen, dat betekent waterpret! De deelnemers èn vrijwilligers leefden zich donderdagmiddag uit op de diverse waterspellen van de zeskamp en in het zelfgebouwde zwembad.

Maar liefst 107 kinderen en 26 vrijwilligers genoten afgelopen week van een heerlijke week sport en spel op het handbalveld in Brummen. Ze bouwden hun eigen hutten, deden de meest uiteenlopende spelletjes en genoten van het heerlijke weer. Eén van de hoogtepunten was de zeskamp van donderdagmiddag, toevallig ook de warmste dag van de week. Er stonden diverse spellen opgesteld, waarbij lekker met water gekliederd kon worden. Het zelf gebouwde zwembad is al jaren een succesnummer en dit jaar weer net een stukje groter dan voorheen.
Niet alleen de kinderen, ook de vrijwilligers hebben genoten van een dolle week. Vrijwilligster Cynthia werd extra in het zonnetje gezet, omdat zij al 25 jaar meehelpt bij de KVS. Haar jarenlange inzet laat wel zien hoe leuk het is om mee te werken aan een onvergetelijke vakantieweek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.