Home / Dieren / Achtste Augustus Avond Route

Achtste Augustus Avond Route

DIEREN – Na het succes de eerste zeven edities van de Augustus Avond Route lanceert Grotenhuis makelaardij uit Dieren dit jaar alweer de achtste editie van deze unieke openhuizenroute. Het doel van de succesformule is het vergemakkelijken van de zoektocht naar een droomhuis.

Tijdens de Augustus Avond Route kunnen woningzoekenden iedere donderdagavond in augustus tussen 18.30 en 20.00 uur zonder afspraak hun te koop staande droomhuis bezichtigen. Natuurlijk is het ook mogelijk om ter oriëntatie meerdere woningen uit het uitgebreide aanbod van de actieve makelaar te bekijken. Een overzicht van de deelnemende woningen is te vinden op de websites van de makelaar. Op Funda zijn de deelnemende woningen duidelijk te herkennen door een extra banner met daarop de vermelding van het open huis. De woningen zelf zijn voorzien van een extra opvallend verkoopbord.

Kom donderdag 6, 13, 20 en/of 27 augustus kijken bij één of meer van de deelnemende woningen en profiteer ook van de mooie kansen die deze tijd de koper van een woning biedt. Fabian Grotenhuis: “Kom in actie. Profiteer van de historisch lage rente, de lage overdrachtsbelasting en de aantrekkelijke woningprijzen, koop eventueel een nieuwe woning zonder zorgen dankzij de No Risk Clausule. Kom kijken tijdens de Augustus Avond Route en grijp je kans”. Wie vooraf vragen heeft over de openhuizenroute of hulp wenst bij het samenstellen van een ideale bezichtigingsroute wordt van harte uitgenodigd om contact met Grotenhuis op te nemen.

Grotenhuis Makelaardij o.z., Lindelaan 10a, 6951 DJ Dieren, 0313-450717, www.grotenhuismakelaardij.nl, www.twitter.com/grotenhuisoz
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.